Bogføringshjælp til små og mellemstore virksomheder - e-consultic.dk - professionel bogføringshjælp

Gå til indhold

Hoved menu:

Vi binder enderne sammen - bogføring
 
At bogføre kan være en kompliceret sag. Vi lever i en dynamisk verden, hvor tingene ændrer sig til stadighed. Lovgiverne vedtager nye love og anvisninger, og især på moms- og skatteområdet sker der noget nyt hver dag. Oftest er det komplicerede regler, som det kan være svært og tidskrævende for menigmand at sætte sig ind i.
 
I et regnskab indgår informationer mange steder fra. Det kan være fra kreditorer, lønsystemer, banker, web-shops, kasseapparater og fra branchespecifikke programmer. For at få alle disse informationer til at spille sammen kræves en opdateret, visionær og innovativ behandler af dataene.
 
Der er her, vi kommer ind i billedet. Med mange års erfaringer fra bogføring af regnskaber for små og mellemstore virksomheder, kan vi også hjælpe din virksomhed med at binde enderne sammen. Vi følger lovgivningen præcist, så du ikke kan komme i vanskeligheder ved en nærmere kontrol. Vi har erfaring med udveksling af data fra mange systemer, og du frigør din egen arbejdskraft fra et arbejde, som du sikkert finder kedeligt, til brug for din egen kreativitet eller måske bare til noget mere fritid.
 
Sammen lægger vi en plan for bogføringen, så vi er i stand til at overholde de tidsfrister, som de offentlige myndigheder sætter. Det kan blive dyrt ikke at momsangive til tiden - 800kr + renter.
 
Vi arbejder sammen med en række revisorer, så vi sikrer os, at vort arbejde er kontrolleret helt ned til mindste detalje inden rapportering til myndighederne.
Ønsker du det, så kan du eventuelt få yderligere ekspert rådgivning på grundlag af det færdige materiale.
 
Er du interesseret i et samarbejde med os, så tøv ikke med at henvende dig enten på mail eller telefonisk - 27 857595.
Det bedste bogføringssystem  
 


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu