e-concultic.dk - Bogføringshjælp til små og mellemstore virksomheder

Professionel bogføring - administration af små og mellemstore virksomheder
løn - projektstyring og -ledelse - udvikling af integrationer
Gå til indhold
Vi binder enderne sammen - bogføring
At bogføre kan være en kompliceret sag. Vi lever i en dynamisk verden, hvor tingene ændrer sig til stadighed. Lovgiverne vedtager nye love og anvisninger, og især på moms- og skatteområdet sker der noget nyt hver dag. Oftest er det komplicerede regler, som det kan være svært og tidskrævende for menigmand at sætte sig ind i. Og Coronakrisen har bestemt ikke gjort det mindre kompliceret.
Bogføring for iværksættere
Med iværksætteriet følger en del andre kasketter. Adm direktør, HR-chef, medierådgiver og bogholder. Og endelig, så pålægger Det Offentlige virksomheden store pligter, som det kan være dyrt ikke at overholde. Momsangivelser, betaling af skat, regnskabsrapportering, selvangivelse mm.
Bogføring og projektstyring-håndværker/entreprenør
Med en håndværkerløsningen er du i stand til at styre dine større projekter. Ofte vil kapløbet om de store projekter blive vundet ved en licitation og en fast pris. Her gælder det om at være i stand til at styre vareforbrug og omkostninger, så der ikke opstår en underdækning på projektet. Du kan ligeledes styre "varelageret" i dine servicebiler, som i mange tilfælde består af dyre komponenter. Og forbruget af mandetimer er naturligvis også en del af det.
Lønadministation for virksomheder
Månedens eller periodens højdepunkt er naturligvis, når dine medarbejdere skal have udbetalt løn. Alle har fortjent deres løn uanset om beløbet er stort eller lille. Derfor skal udbetalingen naturligvis ske til tiden.
TIPS
Vores foretrukne bogføringssystem er e-conomic. Et system der til stadighed udvikles med nye smarte funktioner. Men ingen er perfekt, og systemet kan ikke umiddelbart løse alle udfordringer.

Men vi har udviklet nogle tips, så meget alligevel kan lade sige gøre og noget meget hurtigere. Lidt snørklet, men det snørklede skal kun gøres en gang. Der er måske nogle tips, som lige passer til dine bogføringsudfordringer. Du er velkommen til at kigge med.

Disse sider er under konstruktion. De bliver åbnet i takt med færdiggørelsen.
e-consultic.dk ApS - Dønnerupvej 20 - Dønnerup - 4450 Jyderup
v/Finn Andrea
Tlf.: 27 857595 - mail: info@e-consultic.dk - Cvr.: 39699540

Selvom vi har gjort os umage med at holde dette website opdateret, fralægger vi os ethvert ansvar for dispositioner, som er foretaget på grundlag af oplysninger fra hjemmesiden
copyright e-consultic.dk, sidst opdateret den 11. september 2021
Tilbage til indhold