Projektledelse af integrationer - e-consultic.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Integrationer
Projektledelse
 
Til markedets mest innovative økonomisytem - e-conomic - tilbydes et veludviklet og mangfoldigt API. Et API - application program interface - består af en mængde småprogrammer, som danner bro mellem branchespecifikke programmer og økonomisystemet, over hvilken data bliver afleveret.
 
Har du ønske om af få udviklet et stykke software til netop din specielle virksomhed, så hjælper vi dig gerne med at styre projektet, så de rigtige data kommer rigtigt på plads. Vi tester og tester og vejleder i tilretninger, så tingene virker perfekt og overholder de love, der regulerer bogføringen.
 
Og så hjælper vi med at sikre, at tingene bliver afleveret til tiden.
 
Vi har erfaring med endog meget store integrationer, som har sparet i tusindevis af manuelle bogføringstimer. Og så bliver det pr automatik gjort rigtigt hver gang.

Der findes allerede mange hundrede såkaldte apps - småprogrammer - specielt udviklet til e-conomic 's API. Du kan finde dem her. Men der findes mange flere, som du kan google.
 
Har du en idé til at effektivisere din hverdag, så slå på tråden 27 857595 eller kast en mail, så er vi parate til også at hjælpe dig.
Det bedste bogføringssystem  
 


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu