WebShop8 integration med e-conomic - e-consultic.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Integrationer
Integrer webshop8 med e-conomic
 
"Du skal bare åbne en webshop, så kører det"
 
Problemet er, at åbne en webshop er ikke "bare". Hvis du skal have succes, skal det gennemtænkes ned til mindste detalje - forretningsidé, markedsføring, logistik, varekøb, betalingsmuligheder og meget, meget mere. Og så er det mindst et lige så stort arbejde med en webshop, som havde du en fysisk butik. Altså full-time og mere til.

Og husk, webshop kunder er troløse. Virker det ikke hurtigt og ukompliceret, er de hurtigt væk igen, der er mange om buddet. Og ydermere er lovgivningen skruet sådan sammen, at kunden altid har ret.

Vi anbefaler, at du bruger Dandomains webshop8. Ikke fordi den er lidt bedre end de andre webshops, men fordi Dandomain har en uvurderlig support til shop-ejere. Der er ingen grund til at bruge tid på at tænke ting, som andre allerede har tænkt. Der er ingen grund til at lave fejl, som andre allerede har lavet.

En fysisk butik kan ses i det lokale miljø af potentielle kunder, der kommer forbi butikken og kigger ind ad vinduerne. Men til en webshop skal du selv finde og trække kunderne ind. Google bestemmer stort set, hvordan det skal ske. Derfor er det helt afgørende, at din webshop er korrekt sat op. SEO, AdWords, duplicate content, responsive design er vigtige ord, du skal forholde dig til, hvis du vil have succes. Udover den højtkvalificerede support hos Dandomain, så udbyder Dandomain også gratis-kurser for webshopejere, der vil dybere ned i problemstillingerne.
 
Webshop8 har en integrations app - udviklet af IEX Integration - til e-conomic, så det trivielle arbejde med bogføringen sker helt automatisk, hurtigt og ukompliceret og på samme måde hver gang.

Det har vi forstand på. Slip for alt det kedelige, vi hjælper dig, så du har meget mere tid til din webshop. Du kan se den perfekte løsning her.

Vil du have professionnel hjælp, så slå på tråden 27 857595 eller send en mail, så er vi parate til at give dig en hånd.
Det bedste bogføringssystem

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu