Equus integration med e-conomic - e-consultic.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Integrationer
Integrer Equus med e-conomic
 
Som leverandør af ydelser til sundhedssektoren er man ikke/delvis omfattet af momsloven, men derimod af lønsumsafgiftsloven.

Man bevæger sig ind i et minefelt af regler, som kan være svære og tidskrævende at overskue. Ja, sælger du blot en vand efter endt holdtræning eller lidt proteiner, så har du en momspligtig aktivitet, og vupti, så dukker ordet splitmoms pludseligt op. 

Oftest bliver problemerne løst ved dannelsen af en administrationsvirksomhed, så terapeuterne kun er omfattet af lønsumsafgift. Men brug ikke tid på det, alt det har vi styr på.

Equus har til gengæld helt styr på administrationen i terapeutvirksomheden. Det gælder blandt andet patient- og det offentlige afregningssystem, som sikrer, at al økonomi bliver administreret rigtigt. Udveksling af data på sundhedsnettet, e-fakturering til det offentlige, on-line tidsbestilling osv.

Terapeuterne kan koncentrere sig fuldt ud om det, de er bedst til.

Equus er et webbaseret administrationssystem, som kan tilgås fra hvor som helst. Du kan sågar bruge en bærbar, iPad eller anden tablet. Det betyder endvidere, at du ikke behøver bekymre dig om sikring af personfølsomme data, sikkerhedskopiering osv. Alt ligger i skyen, krypteret forstås, akkurat som din bankkonto.

Softwaren er naturligvis godkendt af MedCom og datatilsynet.
 
Equus er tilpasset
  • Kiropraktorer
  • Fysioterapeuter
  • Ridefysioterapeuter
  • Psykologer
  • Psykoterapeuter

Endelig bliver alle data overført til e-conomic, så du har en fuldstændigt overblik over din virksomheds regnskab og økonomi. Lige klar til revisoren og skattemyndighederne.

Vi har testet systemet og kan bistå både nye og gamle kunder med integration med og opstilling af e-conomic til et velfungerende administrationssystem. Har du ikke lyst til at sætte dig ind i komplicerede indberetnings- og afregningsregler til det offentlige, så brug os til den del af opgaven. Vi har mange års erfaring fra større klinikker og fitnescentre. Og har du en ansat, så er vi også ekspert i Danløn lønadministration.

Tøv ikke med at bede om professionel hjælp, slå på tråden 27 857595 eller send en mail, så blir du fit for fight.
Det bedste bogføringssystem




 


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu