Budget til e-conomic - e-consultic.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Budget til e-conomic
 
Før eller siden får alle brug for lidt økonomisk assistance, enten fordi man vil udvide eller måske har forbigående trængselstider.

Den nærmeste at henvende sig til er normalt bankrådgiveren, hvor man med hatten i hånden beder om overtræk i en kortere eller længere periode. Ofte vil prisen for sådan en økonomisk håndsrækning være, at der skal udarbejdes et budget.

Det er tit en tidskrævende og besværlig opgave at udarbejde et præcist budget, hvis det skal baseres på faktiske tal. Og ikke mindst en dyr, hvis man skal have en professionel revisors hjælp.

Først og fremmest skal grundlaget være i orden. Det vil sige bogføringen skal være helt up-to-date, hvis det skal give nogen mening.

Anvender du e-conomic som regnskabsprogram, så kan vi hjælpe dig med at komme lettere og billigere igennem. Er grundlaget ikke i orden, så klarer vi det først, og efterfølgende har du et drifts- og likviditetsbudget, så du bliver bankrådgiverens yndlingskunde.
 
Vil du springe over gærdet, hvor det er højest, så mail eller ring - 27 857595, så hjælper vi dig med at skaffe lidt økonomisk støtte. 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu