Bogføringshjælp til dyrlæger og beslagsmede - e-consultic.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Bogføring for dyrlæge og beslagsmed
 
Sommeren går på hæld og årets nye vet-kandidater har enten fået job eller valgt at starte egen praksis. En ny eller overtaget praksis er dyr, inventar skal indkøbes, og alvoren omkring tilbagebetaling af studielån bliver en realitet.

Det er ikke sikkert, at der også penge til et af de store økonomisystemer udviklet specielt til sektoren. Med vores viden om e-conomic - markedets mest innovative SaaS økonomisystem - har vi gennemtestet forholdene for dyrlæger. Med tillægsmodulet projektstyring får den nye "vetter" mulighed for at journalisere patienterne og udskrive faktura i forbindelse med afslutningen af konsultationen på den medbragte tablet eller bærbare. Betalingen den klarer MobilePay, så der ikke er noget udestående, som ikke kommer ind.
Har du Office Lens - en gratis app fra Microsoft til både iPhone, Android og Windowsphone - på smartphonen, kan du endda tilknytte flere fotos til fakturaen, så de også optræder i journalen som dokumentation.
Og har kunden flere patienter - hest, hund, kat - så styrer e-conomic det også.

Der er nu en detaljeret patientjournal, som der ikke skal tages backup af. Det klarer e-conomic nemlig også.

Er du ikke nyuddannet, men bare ønsker smartness i det daglige arbejde, så er det selvfølgelig også til dig.

Er du beslagsmed, så er forholdene ikke så forskellige. Du kan naturligvis bruge fuldstændig samme set-up, og bruger du allerede e-conomic, så kender du allerede økonomisystemets fortræffeligheder, men vi kender måske nogle tricks, som kan forbedre dine bogføringsrutiner.

Vi hjælper med opsætningen, så systemet er klart til dit nye liv.

Office Lens kan selvfølgelig også bruges til almindelige bilag, og har du ikke selv lyst til at bogføre dem, så hjælper vi dig gerne med det også.

Skal vi hjælpe dig med en godt setup, så henvend dig enten på mail eller telefonisk - 27 857595, så er I på forkant.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu